[pic=4_1238105954.jpg]De match begon met redelijk wat druk van Lierseweg, maar de kansen werden professioneel de nek omgewrongen. Na een tiental minuten kon Vermeulen toch scoren na een actie van Michel. Sefa sport probeerde wel en uit 1 van hun counters konden ze de gelijkmaker binnenprikken. Gelukkig kon Roefs via een afgeweken schot Lierseweg terug op voorsprong brengen. Daarne ging het vlotter voor Lierseweg dat de voorsprong verder uitdiepte met doelpunten van Vermeulen en Figo. We gingen de rust in met een 4-1 voorsprong.Na de rust kwam er wat nonchalence in de ploeg daarmee dat er enkele tegendoelpunten in cadeauverpakking werden weggegeven. Maar Lierseweg scoorde zelf ook nog een paar mooie uitgespeelde doelpunten. Eindstand: 9-4. Verdiende overwinning van Lierseweg dat nooit in problemen gekomen is.PLoeg: Luc, Steve, Jochen, Roefs, Figo, Vermeulen en MichelDoelpunten:3X Michel2X Vermeulen2X Figo1X Jochen1X Roefs